Бенін реванш: "ФДМ не може виконати постанову Кабміну про зміну керівництва "Центренерго": ось де б Зеленському відпрацювати надзвичайний стан", - Бутусов

Гончарук вважав зміну керівництва "Центренерго" чи не головним досягненням свого уряду, за що і поплатився начебто "кріслом", коли президент передумав на користь мстивого олігарха.

16 днів ФДМ не може виконати рішення Кабміну про зміну керівництва найбільшої державної енергокомпанії "Центренерго" - підприємством як і раніше керує людина Ігоря Коломойського. Про це пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, зазначають Патріоти України.

"Щоб Володимир Зеленський добре оцінив, наскільки він здатний управляти Україною в режимі надзвичайного стану, рекомендую президентові перевірити свої сили для початку ввівши надзвичайний стан на держпідприємстві "Центренерго" і в Окружному адміністративному суді Києва", - розповів він.

"Ви будете сміятися, адже 4 березня Кабмін опублікував постанову про зміну директора на "Центренерго", але досі у Фонду державного майна не виходить виконати це рішення. Третя спроба виконати рішення уряду сталася 19 березня, і теж невдало. 16 днів минуло, а директора поміняти на одному з тисяч держпідприємств, виявляється, не така проста справа. Суди забороняють ФДМ міняти директора підлеглого ФДМ підприємства, члени наглядової ради мають свою думку, загалом, наступного тижня спробують ще раз. Президент Зеленський, звичайно, в курсі, що на "Центренерго" як і раніше людина Ігоря Коломойського керує, а президент, як відомо, дуже незалежна від олігархів людина, дуже самостійна. Просто руки не доходять зайнятися цим питанням. Криза, епідемія ... от би де відпрацювати надзвичайний стан, ось би руку набити - спробувати хоча б директора поміняти на найбільшій державній енергокомпанії", - резюмував Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...