"Бєрєжная ніяк не заспокоїться: знов витягла якусь масовку костюмованих пенсів і фріків відзначити "день звільнення України Красною армією", - політтехнолог Голобуцький

Поліція намагалася втрутитися чисто символічно...

"Єлєна Бєрєжная ніяк не заспокоїться: знов витягла якусь масовку костюмованих пенсів і фріків відзначити "день звільнення України Красною армією". Разом з Антифа. Звісно що з червоними прапорами та рештою законодавчо забороненої символіки", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Російські новинні ресурси активно пишуть про цей "акт мужності". Найцікавіше, що Нацполіція таки спробувала припинити це хамство і хоча би забрати ту червону ганчірку. Ключове слово: "спробувала". Це звучить абсурдно, але поліцейські не спромоглись впоратись з купкою фріків: "Полицейские набросились просто как псы, сначала была словесная перепалка, потом они пытались вырвать знамя из рук, некоторые снимали происходящее на телефон. Тем не менее, мы отбились, нас было больше".
Тепер ще раз гляньте на фото: купка пенсів, з ними кілька хворих на голову онуків. Все. І при тому вони "відбились, бо їх було більше" від озброєної, навченої, тренованої поліції. У вас теж щось не кубікується?
І я не побачив жодного повідомлення про затримання ні всього колективу блазнів, ні окремих учасників, ні когось з організаторів. Так, в світлі тотально програних місцевих виборів червоні прапори і антифа на вулицях - останнє, що турбуватиме владу. Але ж закони поки ніхто не скасовував".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно