Бігала за котом по мінному полю: Українські військові врятували трирічну дівчинку в Курській області (відео)

Українські солдати в Курській області виявили й урятували трирічну дівчинку, яка бігала по мінному полю за котом. Про це 16 вересня у своєму Telegram-каналі пише воєнний журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

Дівчинку звати Дарина. Її мама напередодні війни разом із подругою поїхали до Москви на заробітки. Сина і доньку лишила на дідуся в селі Козача Локня. З початком операції української армії на російській території дідусь вивіз онука на безпечну територію. Хотів забрати і трирічну Дарину, але не встиг. Там уже тривали бойові дії. Дівчинка залишилася з бабусею, яка не надто дбала про дитину.

Одного дня українські солдати побачили, як маленька Даринка бігає по мінному полю біля села, яке росіяни бомблять КАБ. Вони забрали дитину й відвезли до інтернату в Суджі. Та дівчинка була там недовго. Знайшлися її родичі, до яких військові й відвезли дитину. Їм удалося поговорити і з мамою дівчинки. Вона подякувала за порятунок доньки й пообіцяла якомога швидше її забрати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Нардеп Андрій Одарченко міг виїхати за кордон - прокурор САП

середа, 18 вересень 2024, 15:18

Прокурор САП під час засідання у справі нардепа від Слуги народу Андрія Одарченка заявила про те, що депутат покинув територію України. Про це повідомив Центр протидії корупції, передають Патріоти України. Зазначається, що Одарченка не було й у Верховн...

Яка країна - такі й ділки: Бізнесмени влаштували стрілянину поблизу Кремля (відео)

середа, 18 вересень 2024, 15:08

У центрі Москви біля офісу маркетплейсу Wildberries в бізнес-центрі «Романов двор», який розташовується поруч із Кремлем, сталася стрілянина, пов′язана з бізнес-суперечкою його співвласників. Унаслідок інциденту, попередньо, одна людина загинула, ще дв...