Бійці РДК показали, як ліквідували підполковника ФСБ у Брянській області (відео)

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) показали відео атаки в Брянській області на підполковника ФСБ, внаслідок якої він загинув, а його службовий позашляховик було знищено. Про це Російський добровольчий корпус повідомив у пʼятницю, 10 листопада, у Telegram, передають Патріоти України.

Як видно з відео, бійці працювали у засідці, а коли позашляховик зʼявився на дорозі - відкрили по ньому вогонь. Боєць РДК здійснив кілька десятків пострілів у авто.

«Короткий відео-звіт про успішну атаку бійців диверсійно-розвідувальної групи РДК», — написали вони від відео.

10 листопада джерело NV в українській розвідці повідомило, що бійці Російського добровольчого корпусу ліквідували заступника начальника відділу матеріально-технічного забезпечення прикордонного управління ФСБ підполковника Сергія Шатия.

У той же день російські ЗМІ повідомили про розстріл автомобіля прикордонників РФ у Брянській області й ліквідацію підполковника ФСБ. За їхніми даними, інцидент стався напередодні у селі Улица. Невідомий зі стрілецької зброї відкрив вогонь по машині УАЗ-Патріот ПУ ФСБ, писали раніше ворожі ресурси.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...