Бійці ССО зірвали атаку російських морпіхів на Вугледар. Знищили танк та захопили в полон елітних окупантів

В районі Вугледару воїни ССО України знищили російську техніку і взяли двох полонених. Операцію проводили у взаємодії з бійцями 72-ї окремої механізованої бригади.

Засідку влаштували на шляху висування танкового підрозділу окупантів - сумнозвісної 155 бригади морської піхоти, що базується у місті Владивосток.

В результаті спільних дій був знищений модернізований російський танк Т-80, ще до того як він вийшов на вогневу позицію.

Під час бою у полон потрапили два члени танкового екіпажу - контрактники, морські піхотинці РФ.

Військовослужбовці ССО надали полоненим кваліфіковану медичну допомогу і винесли їх за лінію бойового зіткнення в розташування Сил оборони України. Спільна операція ССО України та 72-ї ОМБр пройшла без втрат з нашої сторони і зірвала заплановані ворогом штурмові дії на Вугледарському напрямку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....