Бійці ССО знищили ворожий танк та БМП посеред розгублених окупантів (відео)

Захисники із Сил спеціальних операцій ЗСУ знищили танк і БМП противника у сірій зоні на Донеччині. Ворожа техніка перебувала між позиціями воїнів сил оборони й росіян - в 150 метрах від загарбника.

Відеозапис швидкісного знищення загарбницької техніки бійці опублікували у соцмережі.

"Пройшовши мінно-вибухові загородження воїни ССО дісталися бронемашин. Під час огляду було знайдено важливі трофеї: документи, зброю і радіостанції, які наші оператори забрали із собою. Замінувавши техніку, бойова група успішно повернулася назад. А російські танк Т-72 та БМП – 1 були підірвані прямо на очах противника", - повідомляють військові у дописі до відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

По поводу 50-ти тысячной группировки наступающей на Харьков… - Злий Одесит

неділя, 12 травень 2024, 10:00

Пожалуйста, не несите чушь в массы! 50 тысяч – это общая численность ГВ «Север»! А если быть точнее, то почти 53 тысячи с общим количеством техники в виде:. Танки – 400;. ББМ – 1 000;. Ствольная артиллерия – 1 000;. РСЗО – более 100. При этом, около 35...

Щодо активізації окупантів на Харківщині, - Злий Одесит

неділя, 12 травень 2024, 9:50

Запитували - відповідаю! . Чергове відео з відповідями на питання читачів. Протягом тижня питання залишали під регулярними відео-оглядами мапи бойових дій і на найцікавіші я відповідаю наприкінці кожного тижня, орієнтовно в суботу. . Зрозуміло, перши...