Бійці ЗСУ придумали літаючий гранатомет "Королева шершнів" та вже провели успішне випробування (відео)

Ударний підрозділ Bulava окремої президентської бригади ЗСУ імені Богдана Хмельницького обладнав FPV-дрон Королева шершнів гранатометом і успішно провів його випробування. Про це у пʼятницю, 13 вересня, повідомили військові у Telegram, передають Патріоти України.

«Продовжуємо творити історію, створюючи нові сучасні засоби ураження. Ви вже могли бачити, як наш підрозділ модернізував FPV-дрон Королева Шершнів стрілковою зброєю. На цей раз ми створили літаючий гранатомет», — повідомили у бригаді. Також там зазначили, що тест пройдено успішно.

«Цим ми демонструємо всім підрозділам безпілотних систем Збройних сил України, що це можливо. Тепер звичайний гранатомет може відпрацювати на відстані 5+ км. Це відкриває для нас нові можливості», — йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій 13 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 13 вересень 2024, 19:55

Сьогодні 13 вересня. Триває 933 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Покровському напрямку загострилася: російські війська, включаючи 1-шу гвардійську танкову армію, намагаються оточити українські підрозділи. Ворог активно застосов...

Бійці ЗСУ придумали літаючий гранатомет "Королева шершнів" та вже провели успішне випробування (відео)

п’ятниця, 13 вересень 2024, 19:53

Ударний підрозділ Bulava окремої президентської бригади ЗСУ імені Богдана Хмельницького обладнав FPV-дрон Королева шершнів гранатометом і успішно провів його випробування. Про це у пʼятницю, 13 вересня, повідомили військові у Telegram, передають Патріо...