Біля Алушти пролунав потужний вибух, у окупантів зайнялася пожежа (відео)

В Алуштинському районі в окупованому Криму в суботу ввечері горить газорозподільний вузол, соцмережі повідомляють про потужний вибух. Про це повідомляє пропагандистське агентство РИА Новости з посиланням на "регіональний главк" МНС РФ, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє МНС окупантів, під Алуштою горить газорозподільний вузол, рятувальники і лісники працюють на місці НП, щоб не допустити поширення вогню.

"Глава адміністрації Алушти" попереджає, що в місті можливе повне або часткове вимкнення газу через загоряння на газопроводі.

Телеграм-канал "Кримський вітер" додав подробиць та відео.

Водночас, за даними соцмереж, між селищами Малий Маяк і Виноградний Алуштинського району стався потужний вибух і почалася пожежа, імовірно, на газовій магістралі.

Пізніше стало відомо, що горить газорозподільчий вузол "Малий Маяк".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щойно з передової: Відомий фотограф показав руки українського піхотинця

субота, 5 жовтень 2024, 13:52

Український фотограф Костянтин Ліберов поділився світлинами з українськими військовими та знищеною ними військовою технікою. На одній зі світлин, опублікованих у Instagram - руки солдата, який повернувся з передової, передають Патріоти України. "Руки п...

"Крупінка загубилась": Нардеп вказав на важливий момент у справі проти керівниці МСЕК на Хмельниччині

субота, 5 жовтень 2024, 13:40

Керівниця Хмельницького обласного центру МСЕК, депутатка облради от партії "Слуга народу" Тетяна Крупа, яка збагатилася на "ухилянтах" на мільйони доларів, не заарештована. Про це написав нардеп Олексій Гончаренко, передають Патріоти України. "Багато х...