Більше ніяких "червоних ліній": Новоросійськ вперше з липня атаковано надводними дронами (відео)

У Мережі повідомляють, що Новоросійськ було атаковано надводними дронами, передають Патріоти України.

Експерти пов'язували тривалу паузу з атаками на головний стратегічний чорноморський порт Росії на власній території з можливими негласними домовленостями з адміністрацією Байдена, котра наполягає, щоб України не чіпала критичні потужності держави-агресора з видобутку та експорту нафти. Однак останні варварські атаки Москви проти цивільних об'єктів вочевидь скасовує закулісні домовленості усіх зацікавлених сторін.

Як відомо, туди росіяни перемістили залишки Чорноморського флоту з Криму і тамтешній порт є одним з найбільших у рф перевалочних центрів нафти, нафтопродуктів та різноманітних сухих вантажів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 вересня. Цього дня у жодному разі не можна бажати зла або проклинати, навіть пекельних ворогів

четвер, 5 вересень 2024, 7:05

5 вересня за новим церковним календарем (18 вересня за старим) - день пам'яті пророка Захарії та його дружини Єлисавети і благовірного князя Гліба (сина Володимира Хрестителя та брата святого князя Бориса), нагадують Патріоти України. За Євангеліє від ...

Більше ніяких "червоних ліній": Новоросійськ вперше з липня атаковано надводними дронами (відео)

четвер, 5 вересень 2024, 6:57

У Мережі повідомляють, що Новоросійськ було атаковано надводними дронами, передають Патріоти України. . Експерти пов'язували тривалу паузу з атаками на головний стратегічний чорноморський порт Росії на власній території з можливими негласними домовлен...