Більше військових підприємств України за кордоном - більше "бавовни" в Росії, - волонтер

Україна має вже зараз вживати заходів для відродження та розвитку вітчизняного військово-промислового комплексу, передають Патріоти України.

Зокрема, створювати підприємства за кордоном разом з країнами ЄС та локалізувати виробництва натівської зброї. Про це заявив керівник Волонтерського штабу "Українська команда" Артур Палатний на своїй сторінці у фейсбуці і запропонував низку першочергових кроків.

"По-перше, задля безпеки доцільно тимчасово перенести українські оборонні підприємства до сусідніх дружніх країн ЄС. По-друге, зосередитися на створенні нових спільних оборонних підприємств України з країнами ЄС та іншими країнами формату "Рамштайн". По-третє, Україна має вже зараз працювати над локалізацією виробництва новітніх натівських зразків зброї, які вона успішно застосовує. Чим більше наших військових підприємств працюватиме за кордоном, тим більше "бавовни" буде в росії", – заявив Палатний.

Він зазначив, що українська зброя вже добре проявила себе, а після перемоги попит на неї ще зросте. "Сучасні українські розробки вже позитивно проявили себе з самого початку війни. Ми з вами бачили численні кадри спаленої рашистської техніки зі "Стугни" та результати роботи "Нептуна". Бачили, як захисники України відправили у відомому напрямку російські кораблі. Також гарні результати на фронті демонструє РСЗВ "Вільха", "Буревій", "Верба" та інші. І я переконаний, що після нашої перемоги попит на українську зброю лише зросте. Бо це буде зброя перемоги", – заявив Палатний.

Крім того, керівник "Української команди" наголосив, що на застосування західної зброї по території росії існують певні обмеження, і це заважає Україні у боротьбі. "Україна має стати глобальним гравцем на ринку сучасного озброєння і сприйматися не як випрошувач зброї, а як перспективний партнер", – підкреслив Артур Палатний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...