Білих "Лад" тепер буде менше?: В Тольятті горить "АвтоВАЗ" (відео)

В російському Тольятті в неділю, 8 вересня, загорівся автомобільний завод "АвтоВАЗ". Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

Повідомляється, що що пожежа сталася на металургійному виробництві. Зайнялася формувальна лінія на площі 50 квадратних метрів. Співробітники начебто встигли евакуюватись, ніхто не постраждав.

«АвтоВАЗ» – російська автомобілебудівна компанія. Найбільший виробник легкових автомобілів у Східній Європі. Завод був заснований у 1966 році у місті Тольятті, де знаходяться штаб-квартира та основне виробництво. Входить до переліку системоутворюючих організацій Росії. Виробляє автомобілі під власною торговою маркою Lada, до березня 2022 також випускав автомобілі марки Nissan, Renault і Datsun. Крім того, АВТОВАЗ поставляє іншим виробникам машинокомплекти для випуску автомобілів марки Lada та їх модифікацій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна створила свою високоточну бомбу - Forbes

неділя, 8 вересень 2024, 21:55

Україна готується дати відсіч російським коригованим авіабомбам, які країна-агресор регулярно скидає на українську територію, власними планерувальними бомбами. Про це пише Forbes 8 вересня, передають Патріоти України. Українці мають намір озброїти свої...

Онука Софії Ротару показалася з мамою за кордоном та підтримала творчість брата-втікача (фото)

неділя, 8 вересень 2024, 21:30

Онука співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко поділилася родинним контентом, зазначають Патріоти України. У своєму фотоблогу Соня опублікувала свіже фото зі своєю мамою Світланою. Вочевидь, спільну відпустку сімейство вирішило провести в сонячні...