"Біцуха" Пономарьова вразила користувачів мережі (фото, відео)

Підписники Олександра Пономарьова охарактеризували його відео в соцмережі: "Сцена з Титаніка".

ПономарьовСпівак Олександр Пономарьов, який півтора року мріяв про теплі краї, показав, як провів свою відпустку на морі, повідомляють Патріоти України. Замість лежанню на пляжі співак вибрав активний відпочинок на яхті з запливами в місці, де глибина більше кілометра.

Перші кадри відео нагадали шанувальникам сцену з «Титаніка» на носі корабля. Також фанатів захопила відмінна спортивна форма Пономарьова.

Нагадаємо, раніше Пономарьов розповідав, що у нього з'явилася нова мрія — отримати міжнародні права, щоб можна було за кордоном самому ходити під вітрилом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.