Бюджетний відпочинок: ТОП-5 недорогих курортів на півдні України

В Одеській області, крім популярних і улюблених туристами місць, є ще куточки, де можна недорого влаштуватися під час відпочинку.

Так, як попереду серпень і вересень з його оксамитовим сезоном, українцям запропонували топ-5 найбільш вигідних варіантів відпустки на морі, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Санжейка: від 50 грн/особа за добу

Там під час візитів до Одеси дуже любив відпочивати Володимир Висоцький. Виконуючи пісні під гітару з товаришами біля багаття, одного разу він зібрав тут цілу галявину слухачів. Є в селищі і пам'ятки – маяк 1921 року ы кам'яні могильні хрести часів козацтва.

Нова Дофінівка: від 70 грн/особа за добу

Власники приватних будинків, міні-готелів і апартаментів пропонують постояльцям комбінувати спокійний пляжний релакс із прогулянками по Південній Пальмірі. Підходить для любителів тихого, сімейного відпочинку. Селище знаходиться на відстагі 22 км від Одеси.

Кароліно-Бугаз: від 70 грн/особа за добу

Один із найвідоміших курортів регіону. Тут є пропозиції як для любителів бюджетного відпочинку, так і для тих, у кого запити більш шикарні.

Грибівка: від 100 грн/особа за добу

Тут на вас очікують широкі чисті пляжі, великий вибір пансіонатів, баз відпочинку і готелів. Бувалі туристи радять відпочиваючим з дітьми вибирати житло на березі, адже похід до моря з приватного сектора займе багато часу.

Затока: від 100 грн/особа за добу

Це – найвідоміший курорт Одеської області. У селищі є все необхідне для комфортного дозвілля, в тому числі ресторани і навіть кінотеатр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...