"Б'ються чолом об паркан коксохіму": Злий одесит прокоментував третю хвилю наступу росіян на Авдіївку

Окупаційні війська готуються до третьої хвилі наступу на Авдіївку. Наразі триває процес накопичення механізованої компоненти. Виразно про це свідчить перекидання 239-го ТП (танкового полку) 90-ї ТД (танкової дивізії). Про це пише військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

Які шанси у противника

За словами оглядача, окупанти намагатимуться в рамках цієї хвилі наступу вийти на правий бік залізниці, закріпитися і розвинути наступ у напрямку та з подальшою окупацією села Степове. Це дозволить їм взяти під вогневий контроль трасу 0542 та почати рух у її напрямку та на Бердичі. Також вони намагатимуться прорватися до промзони коксохіму.

Очевидно, вважає Коваленко, що спостерігатиметься рух ворога:

  • з півдня, а саме з Водяного, на Північне з метою його захоплення та встановлення вогневого контролю над 0542;
  • на Тоненьке.

"Думаю, що російське командування більш адекватно зараз сприймає свої можливості, а тому фізичне перерізання 0542 та оточення Авдіївки планують на 4 хвилю наступу, яка може бути організована на початку грудня", – зауважує Коваленко.

Він також вказує на два важливі моменти:

  • "Якщо це очевидно мені, то це ще очевиднішим командуванню СОУ", – каже Коваленко. Саме тому третя хвиля наступу росіян не стане несподіванкою.
  • Все це мало бути реалізоване окупантами ще 10 жовтня, під час їхнього першого наступу двома ешелонами. "Але "оточення Авдіївки за добу" вилилося у "б'ємося чолом об паркан коксохіму другий місяць", – підкреслив оглядач.

Як підсумовує Коваленко, наскільки б похмуро не сприймався вищеописаний сценарій, ще не факт, що російські війська зможуть його повністю реалізувати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...