Блазень на своєму місці інколи бовкає щось дільне: Зеленський передбачив початок війни Путіним проти України ще у "Кварталі 95" (відео)

Президент Володимир Зеленський ще під час перебування актором «Кварталу 95» несподівано для самого себе передбачив початок війни президентом РФ Володимиром Путіним проти нашої країни.

Про це написав у своєму Telegram політолог Олексій Голобуцький.

«Пророцтво від Зеленського часів 95 кварталу. І нічого не заперечиш — все правильно передбачив, один в один», — пише він під постом.

У ролику Володимир Зеленський, який грає заробітчанина, каже: «Путін війна починати, літак летіти, я зі рушницею бігти, бомба падати, я какати».

Відео було знято ще до початку окупації російськими військовими українського Криму та частини Донбасу.

На жаль, сказані у ролику майбутнім главою держави слова виявилися пророчими, і президент РФ Володимир Путін справді розпочав війну. Ще більше ситуація загострилася у наші дні — у США вважають реальною нову російську збройну агресію, а в Україні заявляють, що нашій країні не потрібні міжнародні санкції проти агресора «після».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...