Блекаут спіткав мільйонне місто, звідки генерали Путіна керують українськими фронтами: У Ростові-на-Дону вибухнула електропідстанція (відео)

 style=

У Ростові-на-Дону увечері в неділю, 16 червня, стався вибух на електропідстанції, після чого частина мегаполісу і навколишніх сіл залишилася без світла, повідомляють росЗМІ.

У місцевих пабліках пишуть, що вибух стався через аварію, безпілотників і ракет перед вибухом не помітили.

Також повідомляється, що після вибуху у місті впав баштовий кран. Однак, чи існує між цими подіями зв'язок - невідомо.

Варто нагадати, що в місті базується штаб Південного військового округу Збройних Сил Російської Федерації, звідки здійснюється оперативне керівництво військами задіяними у війні проти України з 2914 року, А з 2022 - західним та південними фронтами. У соцмережах публікують ефектні кадри вибуху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія імовірно створила нову загалтновійськову армію для розгортання в Україні - ISW

середа, 26 червень 2024, 10:05

Російська армія нині проходить масштабні реформи, включаючи створення нових загальновійськових з'єднань армійського рівня, вважають аналітики. Інститут вивчення війни (ISW) у своєму звіті припускає, що Росія могла сформувати ще одну загальновійськову а...

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

середа, 26 червень 2024, 8:51

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...