Бліцкриг України вразив навіть американських експертів: ЗСУ відвоювали майже всю Харківську область у швидкому контрнаступі, - ISW (карта)

Аналітики Інституту вивчення війни констатують, що захисники України швидким темпом відвоювали майже всю територію Харківської області, передають Патріоти України.

Дослівно: "Українські війська завдали великої оперативної поразки Росії, відвоювавши майже всю Харківську область у швидкому контрнаступі

Міністерство оборони Росії підтвердило, що російські війська відходять з позицій на всій території Харківської області, крім східної частини".

На карті Міноборони Росії від 11 вересня підтверджено, що російські війська відходять із населених пунктів навколо міста Харкова, з півночі Харківської області та населених пунктів на західному березі річки Оскіл.

Російські джерела та мілітарі блогери визначили річку Оскіл, яка протікає через Куп’янськ та Ізюм, як нову лінію фронту на осі, – російські війська, ймовірно, також продовжують діяти на східному березі річки Сіверський Донець на південний схід від Ізюма.

Геолокація та кадри із соцмереж підтвердили, що українські війська увійшли до Вовчанська та Великого Бурлука, розрізавши російські наземні лінії зв’язку (GLOC) уздовж траси Т2104, і досягли міжнародного кордону на північ від Харкова.

На геолокаційних кадрах також видно, що 11 вересня українські війська взяли під контроль Ізюм і населені пункти на південь і південний захід.

Дослівно: "Російські війська, ймовірно, дуже поспішно відступили з цього району, а публікації в соціальних мережах показують покинуті танки та іншу важку військову техніку поблизу Ізюма, що свідчить про те, що російські війська не змогли організувати послідовний відступ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...