Бліцкрига у Путіна не вийшло: Ветеран про ситуацію на фронті

Путін хотів провести бліцкриг, але його план провалився.

Павло Сухань, майор запасу морської піхоти, прокоментував вторгнення Російської Федерації в Україну, передають, Патріоти України

О 05:00 за київським часом, 24 лютого, війська Російської Федерації вторглися на територію України. Згідно зі свіжими даними, бої ведуться практично по всьому периметру кордонів з РФ. Про ситуацію на фронті в коментарі УНІАН розповів Павло Сухань, ветеран, майор запасу морської піхоти. Він вважає, що Путін хотів провести бліцкриг, але його план провалився. Тепер президент РФ заявляє про готовність вести переговори з владою України. А сторона, яка перемагає у війні, зазвичай себе так не веде.

У коментарі Павла Суханя сказано: "Зідзвонювався з морпіхами під Маріуполем — все нормально. Тримаємося. Вони спробували прорватися під Павлополем, але відкотилися. Зона ООС залишається стабільною, її не ламають".
"Путін явно розраховував на бліцкриг. Не вийшло. І конкретно не вийшло, — продовжив Павло Сухань. — А чим довше триватиме війна, тим буде гірше ставлення до його військ. І той, хто виграє війну, не пропонує переговори. Від кожного залежить результат війни. Ветерани повинні повернутися в стрій, програмісти — ламати їх сайти, кожен повинен боротися на своєму фронті".

Оголошення Росією повномасштабної війни проти України

  • Як повідомляв УНІАН, президент Росії Володимир Путін почав вторгнення в Україну, в ряді міст пролунали вибухи.
  • Згодом президент України Володимир Зеленський звернувся до українців і оголосив про введення воєнного стану.
  • Раніше журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що війська Росії перетнули кордон України в районі Харкова.
  • Водночас журналіст Юрій Бутусов поділився, що російська сторона напала на нашу державу, і по всій країні були атаковані військові об'єкти, в першу чергу системи управління, авіабази, частини протиповітряної оборони. За його даними, українська армія чинила опір.
  • До цього російський президент Володимир Путін підписав укази про незалежність так званих "ЛНР" і "ДНР". РФ також вирішила ввести в псевдореспубліку своїх "миротворців". Про такі рішення російської сторони стало відомо 21 лютого.
  • Пізно ввечері 23 лютого з'явилася інформація, що ватажки "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін і Леонід Пасічник попросили Росію надати "республікам" військову допомогу.
Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...