Блокада Придністров'я як відповідь на агресивні дії Московії, - Бутусов

які асиметричні дії Україна має застосувати проти Росії, щоб зупинити подальші напади Путіна?

Постійні військово-політичні погрози та оголошення морської блокади з боку Росії - це агресія, у відповідь на яку Україна має нарешті почати проводити асіметричні дії, щоб збільшити для агресора ціну війни.

У Росії теж є свої вразливості, які ми маємо використати, щоб перестати благати ворога, перестати вести себе як жертва, і застосувати свої важелі для тиску на РФ.

Чим може відповісти Україна на російську блокаду та напади?

1. Оголосити повну блокаду окупованого РФ Придністров'я, та припинити будь-які стосунки з Придністров'ям до моменту повернення цієї території під контроль законної влади Молдови. Припинити економічну співпрацю з російским бізнесом, зокрема з металургійним заводом у Придністров'ї.

2. Сприяти активним діям повстанським рухам на території окупованого Придністров'я з застосуванням спецслужб та сил спеціальних операцій. Якщо ми не здатні поки що звільнити від Росії Донбас, давайте докладемо зусиль щоб повернути Молдові Придністров'я, та позбавитись загрози на нашому південному кордоні.

3. Звернутись до країн НАТО з вимогою негайно встановити безпольотну зону над повітряним простором України у разі його порушення авціацієй та ракетами ЗС РФ.

4. Почати системне проведення операцій по знищенню російських військовослужбовців на Донбасі на лінії фронту з урахуванням обмежень, накладених Мінськими угодами. У росіян не вистачає найманців для війни, дефіцит бойовиків вони не здатні подолати.

5. Поновити проведення спецоперацій української розвідки по знищенню та викраденню російських ватажків на окупованих територіях Донбасу, Криму та Придністров'я.

6. Звернутись до органів міжнародної юстиції з позовом проти РФ за нанесення збитків через блокування української морської торгівлі.

7. Припинити постачання в РФ стратегічної сировини, зокрема тітана з українських заводів. Провести негайну приватизацію Об'єднаної гірничо-хімічної компанії, яка зараз працює на ринок РФ, за залученням системних західних інвесторів.

8. Скоротити закупівлі усіх видів енергоресурсів в РФ та Біларусі - електрики, вугілля, бензина та дізеля, замість збільшення імпорту, що відбувається зараз..

9. Створити план реформи сил безпеки та оборони виходячи з того, що Путін буде вести війну та створювати загрози Україні весь час свого правління, тож країна має готуватись до тривалої війни, в якій ми маємо через багато років дістати перемогу. І тому треба почати з доктрини та відповідних документів оборонного планування, які забезпечать якісну перевагу ЗСУ у ході локальних бойвих дій. І почати цей план нарешті реалізовувати.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...