Блокують роботу підприємств: Дії Державної аудиторської служби сьогодні виглядають антиукраїнськими, - нардепка

Останнім часом багато державних органів, які створені для того, щоб контролювати, своїми діями заважають та блокують роботу підприємств. Ситуація, яка була раніше в Міноборони, повторилася в оборонному підприємстві КБ "Луч". Про це розповіла народна депутатка України Оксана Савчук, передають Патріоти України.

"Ми бачимо звернення КБ "Луч" про те, що вони не можуть ефективно працювати, бо їм не дозволяють закласти прибуток у ціну. Державні органи ставлять палки в колеса і роблять все можливе для того, щоб заблокувати роботу. Державна аудиторська служба фактично не дає рекомендації, все зайшло в глухий кут. Сьогодні це вже виглядає як антиукраїнська діяльність", - пояснила Савчук.

Також прикладом блокування роботи є дії податкової, зокрема відновлення перевірок. "Підприємці бояться, що до них прийдуть інспектори з податкової, які мають на меті обов'язково знайти порушення замість того, щоб провести належну перевірку та взяти звітність", - каже нардепка.

За її словами, органи створюють велике напруження в суспільстві, чого нам зараз зовсім не потрібно. "Третя історія це суд над полковником розвідки, який рятуючи доступ до столиці взірвав міст в Ірпені. Він розумів реальну ситуацію і за це сьогодні його судять. Насправді таких прикладів є дуже багато. Людину судять за те, що були зняті рейси з метою зупинити ворога", - додала нардепка.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...