Блокування призначення переможця конкурсу головою САП: Зеленський "плюнув під ноги американцям і в обличчя українцям", - Шабунін

Конкурс на керівника САП триває уже 15 місяців

Керівник Центру протидії корупції Віталій Шабунін заявив, що Зеленський знову заблокував призначення переможця конкурсу на керівника САП і цим "плюнув в обличчя українцям та американцям". Про це відомий антикорупціонер написав у телеграмі, зазначають Патріоти України.

Шабунін підкреслив: "Сьогодні Зеленський знову заблокував призначення переможця конкурсу на керівника САП: ОПешна частина комісії зірвала кворум (16 місяців триває цей цирк).

Двоє ОПешних членів комісії (Гуджал і Бусол) заявили, що не будуть відвідувати засідання комісії до рішення апеляції (щодо знесення конкурсу ОАСКом).

Зеленський знову плюнув під ноги американцям. Це при тому, що Блінкену довелося нагадувати Зеленському про його обіцянку Байдену.

До речі, сьогодні (3 лиього.-ред.) прибув сьомий літак з військовою допомогою від США. З 22 січня Штати відправили в Україну вже 600 тонн амуніції.

А ще Зеленський плюнув в обличчя українцям. Плюнув і розмазав поверх того, що вже було від Трухіна і ко.

За минулої влади така ганьба для України була неможливою. У цій історії Зеленский веде себе значно гірше попереднього президента.

Ви добре знаєте, що я не є фанатом Порошенка. Проте він, хоч і петляв до останнього, проте зупинявся, коли це починало загрожувати країні.

Зеленському начхати, що на Західну підтримку, що на свої обіцянки виборцям. Фу, як же гидко".

Нагадаємо, конкурс на керівника САП триває уже 15 місяців. Серед двох фіналістів конкурсу переможцем став детектив НАБУ, який розслідував справу щодо Олега Татарова, Олександр Клименко. Однак у вівторок, 21 грудня 2021 року, контрольовані члени комісії відмовилися голосувати за формальне затвердження результатів, затягуючи призначення Клименка переможцем.

Пізніше голова Конкурсної комісії з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та його заступника Катерина Коваль заявила, що очікує на відповідь Офісу генпрокурора, яка дозволить оголосити переможців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...