"Блискуче взяли в полон!": Окупант захопився роботою бійців ДПСУ у Харківській області (відео)

Українські прикордонники, які утримують позиції у Харківській області, опублікували відео з російським військовим, який виявився у захваті від того, як його захопили у полон, передають Патріоти України.

Як розповіли у пресслужбі ДПСУ, бійці Чопського загону помітили окупанта, коли той вийшов із лісосмуги та прямував у бік річки з боку контрольованої окупантами території. «Прикордонники продовжили стеження за блукачем за допомогою дрона, а згодом майстерно роззброїли його та взяли у полон. Як з’ясувалося, окупант „загубився“. Він єдиний, хто вижив із групи штурмовиків, розбитих українськими воїнами. „Патеряшка“ дістав поранення, хотів дістатися до своїх, але втратив орієнтування», — йдеться у повідомленні.

Сам же росіянин у відповідь на запитання, як його взяли у полон, відповів: «Блискуче!», подякувавши українським прикордонникам за виконану роботу. Полоненим виявився 55-річний житель Підмосков'я, якого відправили на штурм вже через два дні після прибуття на фронт.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Партизани провели диверсію на Уралі, зупинивши рух залізничних составів із боєприпасами КНДР (відео)

п’ятниця, 5 липень 2024, 13:00

Партизанам руху опору "АТЕШ" вдалося провести успішну операцію на Транссибірській залізничній магістралі під Єкатеринбургом. У результаті було здійснено підрив залізничного полотна, яким здійснювалася доставка північнокорейських боєприпасів. Про це пов...

Не ховайтесь за людей!

п’ятниця, 5 липень 2024, 11:45

Зранку телеграм-канали, особливо з пулу президентського офісу, поширюють цитатник інтервʼю Зеленського виданню "Bloomberg". Окрім вихвалянь Єрмака, вимог до союзників і скарг на життя проводиться цікава думка. . Мовляв, для зміни української території ...