Блискучі пабєди, які приніс Росії Вялікій Абстрєл України, - Рибніков

яскраві кадри закривавлених людей та підірваних центрів ухвалення рішень на дитячих майданчиках Києва наповнили серця простих росіян сонячним російським щастям аж ніяк не з якихось там геополітичних міркувань, а просто тому, що їм було по-людськи радісно

В День Вялікого Абстрєла України 10 жовтня всі як один істинні патріоти Росії босоніж би пробіжались по росі з криком "Здравствуй, мама, у мартеновскіх пєчєй, как в кастрє патухшем прігоршня очєй" чи що там ще належить кричати у випадках Вялікіх Пабєд рускому чєловєку, але зараз час такий, що будеш босоніж бігати - воєнком швидко взує. Вирішили обмежитися простим тріумфуванням, а надто що причин для цього у Святої Русі нині більш ніж достатньо.

Звісно ж, яскраві кадри закривавлених людей та підірваних центрів ухвалення рішень на дитячих майданчиках Києва наповнили серця простих росіян сонячним російським щастям аж ніяк не з якихось там геополітичних міркувань, а просто тому, що їм було по-людськи радісно, адже хахли здохли, а це для руского чєлавєка навіть краще, ніж знайти на дорозі пляшку водки, ну або десь так само. Однак Владімір Владіміровіч Путін не був би Вялікім Владіміром Владіміровічєм Путіним, якби не сумістив приємне з величезною кількістю всебічно корисних пабєд, які принесли йому ракети, випущені Росією по цивільному населенню України, що потерпає під гнітом світового фашизма-сіонизма. Ось, зокрема, лише деякі з них.

Росія остаточно стала нацією. Як свідчить головна руска журналістка Маргарита Симоньян, це почало відбуватися ще в той день, коли Владімір Владіміровіч Путін оголосив загальну часткову мобілізацію, а Маргарита зайнялася правозахисною діяльністю і одного разу на прохання громадськості змогла відбити у недобросовісного воєнкома вісімнадцятидітного батька з раком мозку, однією ногою та нулем рук, який до того ж ще й помер. Однак по-справжньому російська нація згуртувалася в одне щасливе кубло в День Вялікого Абстрєла України, адже хахли здохли, що, хахли, вже не смішно?.. Такого радісного єднання не знала ще земля руска!

Вялікій Абстрєл повернув Росії щасливі часи 24 лютого, за якими рускі люди сумували вже починаючи з 25 лютого. Зеленський знову втік у варшавський бункер з мішком кокаїну, обдовбався та знову помер, усі його звернення на найближчі роки записані заздалегідь під диктування Байдена, який, втім, теж при смерті, бо щойно розпочався Вялікій Абстрєл, його розбудили серед ночі, і він в одних кальсонах почав бігати по Білому дому, згораючи від жаху і врешті згорів. Без Байдена в Україні настав голод, на вулиці повернулися бабці, що крадуть хлібні крихти в голубів та мишей в котів, розлючений двогодинною відсутністю електрики український народ вийшов на Майдан, зніс Зеленського та посунув назустріч христову воїнству здаватися у братство. Наступного дня з'ясувалося, щоправда, що українські військові карателі під галас Вялікого Абстрєла вирізали 240 непереможних рускіх вітязів, але хто нині віритиме в ці фейки?

Дізнавшись, що їх тил зруйновано російськими ракетами, українські бойовики втратили бойовий дух і одразу сповістили про це офіцера народної міліції ЛНР Андрія Марочка, недвозначно натякаючи на те, що бажають у полон. На жаль, зв’язок був поганий, Андрій Марочко практично нічого не зрозумів, загорнувся в білий парламентерський прапор і пішов до карателів уточнити їх позицію безпосередньо на місці, але поплутав напрямок і вийшов на заградзагін «Ахмат». Уздрівши в темряві щось біле, кадирівці подумали, що це вівця, і вчинили з Андрієм Марочком єдино можливим чином. Так Вялікій Абстрєл ледве не завершився Вяликой Пабєдой, і це ще не все, далі буде, особливо для Андрія Марочка.

У Росії з’явився новий секс-символ - «Генерал Армагеддон», він же верховний суперголовнокомандувач об’єднаним угрупованням військ СВО Суровікін. Оскільки призначення Суровікіна співпало з Вялікім Абстрєлом, то всю славу від перемоги над дитячими майданчиками прийняття рішень отримав саме він. Руска народна любов до переможця електростанцій полилася таким животворним окропом, що кремлівський прес-секретар пан Пєсков навіть був змушений тинятися за журналістами і гаряче натякати їм, що насправді Вялікій Абстрєл придумав особисто Путін, хоча про всяк випадок всі питання, звичайно, до міністерства так званої оборони.

А випадки, як відомо, бувають різні. Наприклад, може так статися, що через кілька днів Вялікіє Абстрєли цілком природним чином зійдуть нанівець, і з’ясується, що ввесь цей час українська армія продовжувала йти вперед, а в самій Україні якраз до холодів все полагодили, і кінець кінцем замість улюбленця Москви «генерала Мороза» до російських дверей постукає генерал Залужний. І ось тоді хай «Армагеддон» Суровікін йому і пояснює. Путіна ж Суровікін із Прігожіним до того часу вже придушать. Якщо Путін, звісно, не передушить їх першим... Врешті, як слушно пишуть зараз у російських ЗМІ, спецоперація виходить на новий рівень.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...