Бо той ішов та посміхався: "Вагнерівець" розповів, як він вбив полоненого польського добровольця (відео)

"Вагнерівець" Михайло Антипов з усмішкою розповів, як найманці стратили полоненого польського добровольця. Фрагмент його зізнань опублікував канал "ВЧК-ОГПУ", передають Патріоти України.

Антипов потрапив у "Вагнер" із колонї - він був засуджений до 17 років за вбивство двох людей. Після служби у ПВК він вийшов на волю, як тисячі таких самих вбивць. Антипов пригадав, як одного разу "вагнерівці" захопили у полон польського добровольця. Вони роздягнули воїна до спідньої білизни та вели у свій тил. Втім, поляк йшов попереду та усміхався.

Один з наймаців запитав, чому полоненому так весело. Той відповів, що нема причин для журби, адже його ведуть у полон, де нагодують, утримуватимуть в ізольованому приміщенні та обміняють, як це передбачено Женевськими конвенціями. Втім, поляк не врахував, у руки яких нелюдів потрапив. "Пацан ("вагнерівець" - ред.) довго не думав. Сказав йому: "На коліна". І розстріляв в голову. Ну, і ми пішли далі. Я вважаю, для чого їх у полон брати? Це ж війна", - заявив "вагнерівець", усміхаючись.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...