"Бо це не є правдою": Аліна Гросу вперше відреагувала на скандал з її "дипломатичною посадою" (відео)

Співачка Аліна Гросу звернулась до журналістів у зв'язку зі скандалом про нібито призначення її на "дипломатичну посаду". У своєму Інстаграмі у сторіз вона опублікувала відео, записане дорогою на чергову подію у Нью-Йорку, на якій представлятиме Україну, передають Патріоти України.

"Велике прохання. Пишіть про мене виключно те, що бачите у мене на офіційних сторінках... На моїй сторінці ніде я не вказувала, що я отримала дипломатичну посаду. Бо це не є правдою. Мене номинували як представника української культури у Нью-Йорку. Не амбасадор я, не посол, а представник української культури. Мені не потрібні скандали", - сказала Гросу.

Вона порадила журналістам за всіма питаннями звертатись напряму до неї. "Навіть пресреліз не дорівнює моїй прямій промові. Бо його пишу не я. І зазвичай я затверджую його, а не заголовкок до нього, який цього разу виявився гучніший за правдиву інформацію", - заявила співачка.

Також вона повідомила про зміну піар-команди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не ставайте проблемою": Низка республіканців вважає, що Зеленський "припустився стратегічної помилки" - ЗМІ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:42

Союзники колишнього президента США, кандидата на пост глави держави від Республіканської партії Дональда Трампа гостро сприймають будь-які прояви неповаги до нього, включно з появою українського лідера Володимира Зеленського на заводі в Пенсільванії. П...

Черговий номінант "премії Дарвіна": Окупант зумів врятуватися від FPV-дрона, але все одно щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 27 вересень 2024, 15:18

У соцмережах з’явилося відео з російським загарбником, який зумів врятуватися від FPV-дрона, однак у підсумку став жертвою власної цікавості. Відповідними кадрами поділився у себе у соцмережах український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти Укра...