Бо тупі та жадібні: Медведчук та Пригожин просто закопають Путіна, - політолог

Політолог Микола Давидюк в інтерв'ю Радіо НВ розповів, чому соратники російського диктатора Володимира Путіна Віктор Медведчук та Євгеній Пригожин сприяють його поразці, передають Патріоти України.

«Пригожин - типовий головоріз. Спочатку він відрізав голови лобстерам, щоб готувати Путіну пельмені, а зараз він відрізає голови своїм зекам, яких кидає в котел війни на Донбасі, в котел війни на Херсонщині, непідготовлених вбивць і ґвалтівників, яких ЗСУ виносять через дві-три хвилини з поля бою», - зазначив Давидюк в інтерв'ю Радіо НВ.

При цьому, за його словами, Пригожин намагається довести свою лояльність та потрібність Путіну, водночас заробивши мільярди. «Путін любить лояльних. Пригожин лояльний, але тупий і жадібний. Якби ми писали психологічний портрет цієї людини, ми б великими товстими літерами написали: тупий і жадібний. Він не розуміється на військовій справі, намагається бути корисним, і [використовує] свій досвід цього головорізства у країнах Африки. Але протестувальники в Конго чи ПАР — це просто небо і земля порівняно з тренованими українськими військовими, які проходять навчання у країнах НАТО, країнах Заходу, які пройшли війну Донбасу та тренувалися усі ці вісім років. Тому вони просто ламають хребет і Путіну, і Пригожину на полі бою», — пояснив політолог.

За його словами, величезні прибутки Пригожина пояснюються виключно його лояльністю до Путіна. «Але я скажу, що Пригожин – це Медведчук-2. Це такий самий фейкомет і лизоблюд, яким був [нардеп-зрадник Віктор] Медведчук, який завів Путіна у програшну війну на території України. Пригожин завершить цю програшну війну для Путіна та поставить на ньому крапку. І ось двоє найближчих друзів, Медведчук і Пригожин, просто закопають Путіна», — запевнив Давидюк.

За його словами, оскільки путінське оточення наразі дуже обмежене, комплексами диктатора легко маніпулювати. «Усі, хто входить до Путіна, з кожним виходом від нього та підписаними документами виносять два-три мільярди особистих грошей. На цьому вони заробляють. Бо зрозуміло, що Пригожин теж намагається маніпулювати. Пригожин намагається масштабуватися з кухаря до полководця. Але розумієте, полководцем кухареві можна стати лише в Росії. Тому що твоє головне завдання - не показувати завдання на полі бою, а просто "задовольняти" в опочивальні свого царя. Пригожин цим займається, Путіну це подобається», — вважає політолог.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...