"Богуслаєв - один з тих, хто вбив і продовжує вбивати чужими руками тисячі українців", - політтехнолог Голобуцький

Хороші в нас Герої України, головне - "корисні".

"Офіційний Герой України Вячеслав Богуслаєв сьогодні на з'їзді авіабудівників знов не втримався і ляпнув паскудство в стилі Лєнки Бондаренко: "Я призываю побыстрее покончить с этим позорным явлением, который затеял Порошенко на востоке Украины", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Це про війну з Росією видав той, хто через боснійського посередника всю війну продає Росії деталі для двигунів військової техніки. Тобто, фактично Богуслаєв один з тих, хто вбив і продовжує вбивати чужими руками тисячі українців. Хороші в нас Герої України, головне - корисні.

От, синочок Героя острів в Італії купив - якраз так випадково збіглось: на "Мотор Січ" перший квартал 2020-го вперше видав збитки на 219 мільйонів грн, а Сашко Богуслаєв (теж, до речі, 42 роки і він далеко не лох) за трошки більш як 300 млн грн (10 млн євро) прикупив острівець в Ліґурії. Хороший же збіг, буквально ньютонівський: "якщо в одному місці поменшало, то в іншому побільшало".

От героїчний батько допатрає півживу тушку "Мотор Січі", і синок ще якийсь кавалок іноземної території купить, щоб ми могли пишатись своїми - як то кажуть, "нашого цвіту по всьому світу". Головне - "чимшвидше покінчити з цим ганебним явищем", зі збройним нападом Порошенка на Росію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...