Бої за Торецьк можуть сточити війська росіян, - військовий експерт

Військовий оглядач Денис Попович в ефірі Radio NV розповів про бої за Торецьк, передають Патріоти України.

Він нагадав, що в Торецьку окупанти «просочилися» до центральної частини міста. «Як бачимо, бої там тривають. Вуличні бої - це відсутність лінії фронту. Там може бути такий, знаєте, багатошаровий пиріг: одна будівля в руках Сил оборони, наступна будівля в руках збройних сил Російської Федерації, потім знову Сил оборони. Тобто таке постійне перетікання [позицій]. Неможливо сказати, де лінія фронту проходить в місті і чи взагалі вона там існує», — пояснив експерт.

Попович зазначив, що ворогу важливо захопити Торецьк, бо це створює додаткову загрозу для Костянтинівки: «Якщо вони візьмуть Торецьк, то тоді вони зможуть наступати на Костянтинівку з іншого боку. Тобто один напрямок — це Часів Яр [який ворог хоче захопити для наступу на Костянтинівку], другий напрямок — це Торецьк».

Водночас саме у вуличних боях ЗСУ можуть сточити війська противника, вважає Попович: «Торецьк може з'їсти, сточити російські війська, знищити їхні резерви, а це перед зимою, на мій погляд, є дуже важливим чинником для того, щоб затримувати їхні наступальні дії».

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми це вважали нелогічним, але...": Путін віддав наказ на килимові бомбардування у Курській області

субота, 12 жовтень 2024, 19:55

Очільник Кремля Володимир Путін, судячи із фото у Мережі, віддав наказ на килимові бомбардування Курської області. Про це розповів голова ради резервістів Сухопутних військ України Іван Тимочко в ефірі КИЇВ24, передають Патріоти України. "Чув інформаці...

Бої за Торецьк можуть сточити війська росіян, - військовий експерт

субота, 12 жовтень 2024, 17:08

Військовий оглядач Денис Попович в ефірі Radio NV розповів про бої за Торецьк, передають Патріоти України. Він нагадав, що в Торецьку окупанти «просочилися» до центральної частини міста. «Як бачимо, бої там тривають. Вуличні бої - це відсутність лінії ...