Боялись українського полону більше смерті: Подвійне самогубство російських окупантів потрапило на відео

Командування Сухопутних військ ЗСУ у вівторок, 9 січня, опублікувало в Telegram відео, котре показує момент вчинення самогубства російськими загарбниками під час бою.

На відео зображено, як три російських солдати підповзли до БМП і двоє з них застрелились.

Де і коли саме сталася вказана подія, не уточнюється.

"Дедалі частіше військовослужбовці ЗС РФ обирають самогубство замість полону чи смерті на полі бою...", - прокоментував відео журналіст Юрій Бутусов в Telegram.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...