Бояться "засмутити" мільярдера: Топменеджери компаній Маска вживають з ним наркотики, щоб залишатися "наближеними"

Члени правління американських компаній Tesla і SpaceX не тільки знали про вживання наркотиків їх директором Ілоном Маском, а ще й робили це з ним, аби зберегти свої статус і гроші. Про це йдеться в розслідуванні The Wall Street Journal, опублікованому 3 лютого, передають Патріоти України.

За даними журналістів, кілька нинішніх або колишніх директорів Tesla та SpaceX відвідують вечірки разом з Маском, їздять з ним на курорти, розважаються на фестивалях.

Газета зазначає, що в культурі, яку Маск створив навколо себе, деякі його наближені вважають, що від них очікують повторення поведінки Маска, зокрема щодо вживання наркотиків. Вони думають, що відмова може засмутити мільярдера, співпраця з яким принесла їм багато грошей і соціальний капітал.

За словами людей, наближених до Маска, хоч деякі члени правління стурбовані негативними наслідками поведінки Маска для шести його компаній і для активів інвесторів на суму близько $800 млрд, проте вони не розслідували фактів вживання наркотиків і не фіксували своїх підозр в офіційних протоколах ради.

Топменеджери компаній Маска мають глибокі особисті та фінансові звʼязки з підприємцем-мільярдером. Це викликає серед акціонерів ще й сумніви у незалежності членів ради правління. Такі конфлікти інтересів можуть суперечити вільним правилам, які регулюють те, що кваліфікується як незалежність у публічних компаніях.

Окрім зарплати, деякі директори Tesla та SpaceX мають десятки мільйонів доларів додаткових інвестицій у компанії Маска, включаючи його стартап з імплантації мозку Neuralink та його підприємство з будівництва тунелів The Boring Co. До того ж Ілон Маск інвестує в компанії своїх директорів, що посилює звʼязки між ними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...