Боєць ЗСУ блискуче впорався з окупантом, який забрався до нього в окоп (відео)

Український військовий зумів розправитися з російським загарбником практично в рукопашному бою. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

На оприлюднених кадрах видно, як, закутавшись у пончо, окупант підбирається до позицій Сил оборони, однак назустріч йому виходить боєць ЗСУ, завчасно попереджений про наближення противника військовослужбовцями з аеророзвідки.

Далі між ним і росіянином зав’язується сутичка, перемогу в якій, незважаючи на запеклий опір з боку противника, здобуває український захисник. «Український боєць фактично в рукопашному бою ліквідував російського окупанта! Кадри 118-ї окремої механізованої бригади зняті в районі Работиного Запорізької області», — зазначив Бутусов.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

«А що б ви зробили»?.. для мобілізації

вівторок, 8 жовтень 2024, 17:01

Питання мобілізації, актуальне з лютого 2022-го, для зеленої влади стало проблемою. А для країни стало одним із питань виживання. Що б зробив Уряд нац'єдності/порятунку, щоб урятувати країну? Спроба застосувати батіг, "боротися з ухилянтами" тощо зазна...

"Після Вугледару" - Костянтин Машовець

вівторок, 8 жовтень 2024, 16:22

Очевидно, На Курахівсько-Времіївському напрямку російське командування, після захоплення м.Вугледар, спробує розвинути свій успіх й вийти на рубіж Курахове - Богоявленка... . Однак, спроба, це ще - далеко не досягнутий результат... . Які сили та засо...