"Бойфренд значно молодший за співачку": Блогер-пліткар розповів про новий роман Тіни Кароль (фото)

Відома українська співачка Тіна Кароль, яку раніше публічно покликали заміж, тримає своє особисте життя під сімома замками. Артистка багато років жодним чином не висловлювалася про можливі романи, проте днями у мережі поширилися нові чутки про її стосунки. Відомий блогер-пліткар Богдан Беспалов показав, хто став новим обранцем зірки та розповів, чим він займається. У своєму Telegram-каналі BespaLOVmedia зірковий оглядач вказав, що бойфренд виконавиці значно молодший за неї, передають Патріоти України.

Посилаючись на власні джерела, Беспалов зазначив, що наразі 39-річна Кароль перебуває у стосунках з 30-річним бізнесменом Юрієм Арошидзе. Чоловік родом Білорусі. Ба більше, з'ясувалося, що Юрій навіть служив в білоруській армії.

Підприємець вже 16 років мешкає у США і час від часу приїздить в Україну. Арошидзе очолює американську компанію, яка допомагає травмованим українським захисникам безкоштовно отримувати протези.

"Юрій Арошидзе, 30 років. Мама українка, тато грузин. Понад 16 років здебільшого мешкає в США, але буває і в Україні. Народився і виріс в білоруському містечку Несвіжі, де і зростав. Нині зачарований Тіною. Юрій Арошидзе – президент Protez Foundation. Виготовляють протези та реабілітують наших військових", – написав блогер.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Бойфренд значно молодший за співачку": Блогер-пліткар розповів про новий роман Тіни Кароль (фото)

вівторок, 1 жовтень 2024, 16:01

Відома українська співачка Тіна Кароль, яку раніше публічно покликали заміж, тримає своє особисте життя під сімома замками. Артистка багато років жодним чином не висловлювалася про можливі романи, проте днями у мережі поширилися нові чутки про її стосу...

"Ми ще дозволу не отримали, а росіянам вже страшно": Експерт розповів, чому РФ активізувала удари "Кинджалами" по Старокостянтинову

вівторок, 1 жовтень 2024, 15:52

Ворог намагається знищити у Старокостянтинові літаки ЗСУ, які можуть пускати ракети Storm Shadow/SCALP. Про це експерт з питань авіації Костянтин Криволап сказав в ефірі телеканалу "Київ24", пояснюючи постійні атаки росіян по Старокостянтинову на Хмел...