"Боїмося, що вона може померти": Близькі Брітні Спірс стурбовані станом співачки

Психологічний стан американської співачки Брітні Спірс знову став темою для широкого розголосу. Родичі та друзі знаменитості неабияк стурбовані через її життя, адже останнім часом вона припинила контролювати себе та вживати ліки, які їй призначив спеціаліст, передають Патріоти України.

Як розповіли інсайдери таблоїду TMZ, зараз Брітні постійно приймає психотропні препарати, які ще більше стимулюють її нервову систему. Близькі зірки кажуть, що день і ніч у Спірс помінялися місцями, адже вдень вона спить, а вночі шукає собі справи по дому.

© instagram.com/britneyspears

Втім, сама Брітні звернулася до своїх шанувальників в Instagram та написала, що втомилася від чуток про себе. Зірка заявила, що залишає соцмережі, аби ніхто не турбував її.

"Мене нудить від того, що людям дозволено вигадувати історії про те, що я мало не померла... Я маю на увазі, що в якийсь момент достатньо! Ймовірно, мені доведеться припинити публікувати повідомлення в Instagram, хоча мені подобається це робити, очевидно, що є багато людей, які не бажають мені добра! Чесно кажучи, я зовсім не здивована... Я знову роблю все, що можу! Знову ж таки, опікунство закінчилося майже рік тому... Ні, друзі, зараз не 2007 рік... зараз 2023 рік, і я вперше готую домашню лазанью вдома! Нарешті запрацював камін у моїй вітальні! Як каже мій чоловік: "Не вірте всьому, що читаєте!". З усією моєю любов'ю до вас", - написала Брітні.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...