"Борг" дитині не повернула: Голова податкової в Сумській області позичила у 12-річного сина майже 3 млн, - ЗМІ

Олена Хотенко. Фото: khotenko.pro.

Очільниця податкової в Сумській області та депутатка Рівненської міської ради від Слуги народу Олена Хотенко у 2018 році позичила у сина-семикласника 2,8 млн гривень, які досі не повернула. Про це заявила голова антикорупційного центру Межа Мартина Богуславець у своїй колонці на "Українській правді", передають Патріоти України.

Вона уточнила, що у 2018-му синові Хотенка було 12 років. Зараз же він 18-річний підприємець, який торік отримав 3 мільйони гривень доходу. При цьому сама Хотенко після початку повномасштабної війни отримала в подарунок від матері, яка є громадянкою Росії, дві квартири. Одна з них розташована в центрі Рівного — за 50 тисяч гривень, інша в Києві - за 100 тисяч гривень.

За даними антикорцентру, навесні 2022 року квартира в Рівному площею 38 квадратних метрів, задекларована Хотенком, коштувала б щонайменше 672 тисячі гривень. Вартість квартири в Києві площею 46 квадратів стартувала б від 870 тисяч гривень.

Також антикорупціонери звернули увагу на те, що у 2016 році Хотенко не задекларувала майно чоловіка — частину будинку в Рівненській області. Будинок площею в 500 квадратів депутатка оцінила всього в 30 тисяч гривень, тоді як подібне житло обійшлося б у 10,8 мільйона гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...