Боротьбу з Майданом-3 у владі очолюють люди, які намагались розігнати Майдан-2, - Бутусов

Боротьбу з Майданом-3 у владі очолюють люди, які намагались розігнати Майдан-2.

Рецепт маніпуляції Зеленським з боку Єрмака та Татарова дуже простий - його треба постійно лякати заколотами та замахами, побільше стресів.

На початку війни Зеленського лякали замахами диверсантів - в інтервʼю Фокс ньюс президент заявив, що на нього 6 разів готували замахи.

Все це не підтверджується жодними фактами. Жодних доказів дій хоча одної російської диверсійної групи у Києві, яка б намагалась наблизитись до президента нема. Жодних.

Так само нема жодних ознак організації кимось «Майдану-3», жодних масових організованих протестів та масових закликів до повалення влади. Жодних.

А темами протестів, замахів та заколотів Зеленським дуже зручно маніпулювати та розгойдувати його психіку, щоб він не заважав Єрмаку з Татаровим і далі правити країною від його імені.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...