Bradley уразив російський танк на Запоріжжі

БМП М2 Bradley наніс удар із протитанкового ракетного комплексу по російському танку на Запоріжжі.

Відео ураження ворожої бойової машини опублікували у соціальних мережах.

Передані на озброєння 47 окремої механізованої бригади «Маґура» Bradley активно застосовують на передовій із червня.

На відео навідник БМП показує виявлений у тепловізійний приціл російський танк та політ керованої протитанкової ракети, що влучає у нього.

Передані M2A2 Bradley ODS оснащують протитанковим ракетним комплексом TOW-2, який здатен уражати важкоброньовані цілі на відстані до 3750 метрів.

Разом з бойовими машинами Україні, імовірно, поставили протитанкові ракети BGM-71E. Вони розроблені спеціально для ураження танків, оснащених динамічним захистом. Ракета має потужну бойову частину, що здатна пробити до 850 мм гомогенної броні, а також лідуючий кумулятивний передзаряд, який нейтралізує ДЗ.

Раніше “Мілітарний” вже публікував кадри ураження російської техніки 47 механізованою бригадою за допомогою М2 Bradley.

Так, на одному із відео було показано застосування 25-мм автоматичної гармати Bushmaster M242 по невідомій російській бойовій машині та її подальше знищення.

На 00:27 відео ворожа ціль детонує, імовірно, унаслідок ураження боєкомплекту.

Військові також розповіли про досвід застосування переданих США Bradley на Запорізькому напрямку. В інтерв’ю вони підкреслювали високі захисні якості цієї машини.

Якби ми діяли на цьому театрі бойових дій на БМП [радянських], я з впевненістю можу вам сказати, що бригади вже б не було“, – розповів Дмитро, боєць 47 ОМБр.

За словами військових, БМП неодноразово витримували підрив на протитанкових мінах і залишали свій екіпаж неушкодженим. Також одного разу бойова машина витримала пряме попадання протитанкового кумулятивного боєприпасу у башту.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...