Брехала, а потім вистрибнула з вікна: Померла скандальна зірка російського шоу

У РФ померла зірка шоу "Пацанки". Учасниця сьомого сезону шоу Юлія "Платок" Михайлова розбилася, вона вистрибнула з вікна. РосЗМІ пишуть, що" пацанка" нібито любила висоту. Однак чому вона вистрибнула з вікна - ніхто не знає, передають Патріоти України.

Відомо, що дівчина впала з 22-го поверху. Це сталося 19 серпня в російському місті Рязань. Від отриманих травм "пацанка" померла на місці, лікарі їй вже нічим не могли допомогти. "Я почув гучний звук, і на якійсь машині спрацювала сигналізація. Я визирнув у вікно і побачив тіло, що лежало на землі. Викликав "швидку", за 13-14 хвилин приїхала. Судячи з усього, на смерть, бо вони людину не рятували, а потім приїхала поліція, дівчина померла на місці", - розповів очевидець самогубства в коментарі для росЗМІ.

Родичка "пацанки" вже підтвердила інформацію про її смерть. Однак деталей вона не розкривала.

Що відомо про Юлію "Платок" з "Пацанок"

Дівчина брала участь в сьомому сезоні російського шоу і майже дійшла до фіналу. Однак вона так і не змогла перемогти через те, що на проекті розкрилася її брехня.

"Платок" стверджувала, що жила з агресивними батьками, пережила домагання і почала ховати волосся через серйозну душевну травму. Однак після цього "пацанку" перевірили на поліграфі. Виявилося, що вона все вигадала.

Також дівчина стверджувала, що працювала в ескорті і збирала гроші на квиток до Москви. Через це на проекті до неї ставилися з жалем, але після викриття Михайлової довелося покинути шоу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...