Брітні Спірс у купальнику показалася верхи на коні та розповіла про своє нове життя (фото)

Американська співачка Брітні Спірс після закінчення співочої кар'єри продовжує відкривати для себе нові сфери життя. Так, днями зірка вперше покаталася верхи на коні під час прогулянки пляжем. Щасливими фото з узбережжя Брітні поділилася з фанами в Instagram, передають Патріоти України.

Спірс сиділа верхи у жовтому купальнику та чорних шортах, а від сонця прикрила обличчя ковбойським капелюхом і окулярами. "Перший раз на коні на пляжі! Я перелякалася, бо ще ніколи не почувалася такою живою", - написала під фото з відпочинку Брітні.

У відпустці співачка не гає час та окрім верхової їзди опанувала ще одне хобі - тепер вона робить браслети та каблучки з бісеру. Прикрасами, які Брітні зробила сама, вона також похизувалася перед фанами у новому відео. "Веселощі на сонці! Мій купальник завеликий, і я зараз роблю браслети", - несподівано повідомила зірка.

Однак і свої навіжені танці Брітні також не полишила. Після прогулянки на конях Спірс знову закружляла в танці на камеру. Оточення співачки, схоже, її виступи на камеру вже не хвилюють - під час запису відео чоловік зірки, Сем Асгарі, на тлі сидів у телефоні та навіть не звертав увагу на те, як танцює його дружина.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...