Брітні Спірс вийшла заміж, ексчоловік намагався зірвати весілля (відео)

40-річна американська співачка Брітні Спірс вийшла заміж за 28-річного фітнес-тренера Сема Асгарі в четвер, 9 червня. Церемонія, яку, за повідомленнями інсайдерів, зірка дуже чекала, ледь не зірвалася через її колишнього чоловіка. Він прорвався на приватну територію без запрошення, відкрито заявивши охороні, що не дозволить дійству відбутися. Через кілька хвилин незваного гостя заарештували, повідомили журналісти TMZ, інформують Патріоти України.

У будинок Брітні Спірс перший чоловік артистки та її близький друг Джейсон Олександр потрапив через запасний вихід. Весь свій шлях він знімав у прямому ефірі в Instagram, демонструючи підписникам, як знаменитість готується до весілля.

В кадр потрапили розкішні рожеві декорації: шатер, арка з трояндами та інші декоративні деталі. Він також зняв на камеру гостей, що чекали початку церемонії, та охоронців. Останнім він заявив, що потрапив на весілля за запрошенням Брітні.

"Мене звати Джейсон Олександр. Брітні мене сюди запросила. Вона моя перша дружина, моя єдина дружина. Я її перший чоловік. Я тут, щоб зірвати весілля", – сказав він охоронцю за мить до того, як його почали виводити з приватної території.

Журналісти The Sun поспілкувалися з капітаном Кемероном Хендерсоном з місцевого офісу шерифа і з'ясували, що колишній обранець Спірс був доставлений до відділку, а справу вже розслідують правоохоронці.

Очевидці повідомили виданню, що Джейсон Олександр перестрибнув через паркан і ходив по території та будинку в пошуках коханої. Однак інцидент не завадив парі одружитися в присутності найближчих.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...