Броня української розробки врятувала життя військових після влучення російського "Ланцета" (фото, відео)

Артилерійська система української розробки 2С22 "Богдана" продовжує доводити свою ефективність на полі бою. Створена за стандартами НАТО 155-мм САУ "Богдана" показала відмінну точність у роботі по цілях противника. Про це йдеться у повідомленні на каналі "Оперативний ЗСУ", передають Патріоти України.

Вже з'явилися докази і того, що броня цієї артсистеми здатна захистити життя бойового розрахунку. Причому після прямого влучання дрона-камікадзе окупантів "Ланцет".

Як видно з фото, "Богдана" отримала суттєві пошкодження, але броня, яку також розробляли в Україні, змогла витримати "удар" і тим самим врятувати життя українських воїнів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник ЗСУ розповів, чим українські військові могли знищити "Ковровець"

неділя, 19 травень 2024, 22:28

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан припустив, що ЗСУ могли знищити ворожий тральник "Ковровець" у окупованому Криму балістичною зброєю, передають Патріоти України. Полковник запасу зазначив, що окупанти заявили,...

Президент Ірану загинув у авіакатастрофі - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 22:14

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела, передають Патріоти України. За даними журналістів, смерть Ібрахіма Раїсі вже підтвердили західні співроз...