Бронювання готелів практично припинилось: Росіяни бояться їхати на відпочинок у Крим

Частка бронювання готелів та житла серед росіян в окупованому Криму для відпочинку впала до 1%. Про це пише видання The Bell, передають Патріоти України.

Журналісти пишуть, що цього літа в окупованому Криму майже не буде туристів, оскільки дуже впала транспортна доступність через закриті аеропорти та побоювання через війну.

Так звана "влада" окупованого півострова ще в березні зрозуміла, що цього року сезон у Криму буде ще більш провальним, ніж минулорічний, тому з бюджету виділені кошти, щоб готелі могли виплатити співробітникам мінімальну зарплатню.

"Частка Криму в бронюваннях готелів і житла для відпочинку влітку серед росіян в цьому році впала до 1%. Минулого року це були 3%, а 2021-го - 19% (тоді регіон був абсолютним лідером із бронювань).

Спад попиту на розміщення в Криму підтверджують і в сервісі бронювань: за їх даними, з урахуванням подобової оренди квартир і будинків частка Криму в бронюваннях на літо становить 3%", - йдеться у статті.

Зазначимо, що восени 2022 року учасники туристичного ринку говорили, шо втратили туристів через "політичну ситуацію" та "закриття аеропортів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...