Британські аналітики розповіли, що Кремль планував робити в Україні після її захоплення

Після повномасштабного вторгнення в Україну логіка застосування Росією військової сили була заснована на розрахунку швидкого успіху з перших днів. А взагалі рішення про напад - це стратегічна помилка особисто президента РФ Володимира Путіна. Про це йдеться у звіті аналітиків Королівського об'єднаного інституту оборонних досліджень (RUSI). Аналітики зазначили, що більша частина планів Росії зосередилася на тому, що робити після так званої перемоги, коли Київ буде окуповано за три дні, передають Патріоти України.

У звіті наведено деякі деталі таких планів. Так, першим заходом стало б використання місцевих російських агентів для допомоги у захопленні влади. Окремо кадировці займалися б полюванням на українців, яких у РФ вважають організаторами руху опору і тих, хто пов'язаний з Революцією Гідності в 2014 році. Кремль планував з ними розправитися.

Третім напрямком мала стати пацифікація українців через ізоляцію громад. Організаторів протестів на місцях виявляли б і ліквідовували кадировці. У областях, які рахувалися в Кремлі проблемними, планувалося влаштувати труднощі з електроенергією, комунальними послугами та вивести звідти фінансові ресурси для подальшої ізоляції і постійної нестабільності в ціх областях.

Далі завданням російських військових було захоплення Національного банку України, комунальної інфраструктури. Після цього на сцену вийшов би кум Путіна Віктор Медведчук. У Верховній Раді він мав створити рух за мир, ухвалити резолюції із закликом до капітуляції, щоб "врятувати життя і Україну". А "головними захисниками миру" в Україні, тобто кандидатами на посади у місцевій владі планувалося поставити чиновників, які були частиною агентурної мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...