"Быстрее бы убили. Все за#бало": Окупант - про те, що відбувається на передовій

Російські окупанти заради того, щоб втекти з передової і опинитися в лікарні готові підривати себе гранатами, а їхні командири тікають з поля бою, залишаючи своїх вояків без води і їжі. Про це розповів один із військовослужбовців РФ у перехопленій розмові, опублікованій 22 вересня Єдиним центром прийому звернень військовослужбовців РФ щодо здачі в полон "Хочу жить", передають Патріоти України.

Під час розмови чоловік на ім'я Віктор, який бере участь у війні проти України, скаржиться дружині на низький моральний дух товаришів по службі і снайпера, який «обнуляє» кожного, хто намагається втекти.

За словами окупанта, у них «ні води, ні їжі», а командири тікають, кидаючи своїх солдатів напризволяще, мовляв «як хочеш, так і виживай». «Нічого хорошого, швидше б уже вбили», — скаржиться загарбник дружині.

Окупант розповідає, що його товариші по службі хочуть «вибухати», щоб потрапити в лікарню і в такий спосіб покинути передову. «Вчора ось вони думали, думали, я їх відмовив», — стверджує окупант, додаючи, що його товариші по службі роздумують, як втекти «з цієї України».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...