Будь-хто може придбати за 45 доларів: У США з’явились іграшкові авто із "Z"-символікою (фото)

Американські магазини та інтернет-магазини продавали модель військової вантажівки російських військ ЗіЛ-131 із літерою "Z", яка є символом повномасштабного вторгнення Росії в Україну та який заборонена у деяких країнах світу. Про це повідомляє The Moscow Times у Telegram, передають Патріоти України.

Так, найбільша торговельна мережа США Walmart, а також інтернет-магазини Amazon та eBay продавали іграшкову військову вантажівку із "Z" на дверцятах в масштабі 1:72 за 45 доларів. Цей товар побачили українці та почали скаржитися на нього. Після скарг іграшка стала недоступною для продажу.

"Раніше користувачі вже звинувачували найбільший у США інтернет-магазин Amazon у "наживанні на війні". На англійській версії сайту за 21 фунт продавали футболки з провоєнним російським символом. Вони були виставлені на продаж незабаром після вторгнення в Україну", - йдеться у повідомленні.

Таку саму модель вантажівки в Україні продають без символики російських загарбників. Відповідний символ "Z" заборонений у Латвії, Німеччині, Молдові та в Україні, як символіка підтримки війни.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...