Буде боляче: Чому "слуг" знову збирають у Трускавці

Реальна мета "Трускавця-2" - закручування гайок і встановлення жорсткої внутрішньої дисципліни.
Через півроку після першої "школи депутата" для представників партії "Слуга народу" (СН), яка відбулася в липні в Трускавці, там же пройде новий тренінг. Про це повідомив глава політсили Олександр Корнієнко. За його словами, в програму навчання, яка планується на січень, включать пункти про цифрову грамотність і про декларування. Політтехнолог Олег Постернак висловив думку, що справжня мета заходу - зовсім в іншому. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із його міркуваннями. Далі - мовою оригіналу.

"Общая проблема неуправляемости и неподконтрольности целых депутатских группировок внутри монобольшинства стоит сейчас для Офиса президента и руководства фракции "Слуги народа" чрезвычайно остро. С полной уверенностью можно сказать, что фракция не справляется с жесткими информационными атаками против имиджа и репутации правящей политсилы.

Не исключаю, что за какой-то их частью может стоять и Офис президента, для которого задача подчинения фракции остается чрезвычайно актуальной и своевременной. На повестке дня: продавить императивный мандат, второе чтение земельной реформы и изюминка – голосование за закон об отдельном порядке самоуправления на Восточном Донбассе.

Дабы упредить "фронду", разногласия и подавить стремление к публичной дискуссии по данным вопросам и нужно провести "смотр" сил. Идеальны, конечно, для таких процессов, более-менее неформальная атмосфера и тренинговое мероприятие. Поэтому реальная цель "Трускавца-2" – закручивание гаек и установление жесткой внутренней дисциплины".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно