Буде ще більш приголомшлива прем'єра: Вихід фільму Belligcat про "вагнергейт" перенесли на кінець квітня. Бутусов пояснив чому

Якщо президент Зеленський сподівався пересидіти неприємний день у Катарі, то він прорахувався

Фільм журналістів-розслідувачів стане "моральним ударом" для влади, яка багато місяців стверджувала, що ніякої спецоперації із затримання членів ПВК "Вагнера" не було взагалі. Про це пише головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов, зазначають Патріоти України.

"За даними джерел Цензор.НЕТ, вихід першої частини розслідування Белінгкет про спецоперацію із захоплення російських терористів і її провал Белінгкет переніс на кінець квітня", - написав журналіст.

Прем'єру перенесли з декількох причин. Деякі учасники спецоперації тільки нещодавно погодилися взяти участь у зйомках - і для запису інтерв'ю з ними автор фільму Христо Грозєв прилітав в Україну на початку квітня. Нові свідки провалу спецоперації знайшлися за межами нашої країни. Крім цього, як пише Бутусов, виникли питання щодо безпеки окремих учасників зйомок, і на їхнє вирішення теж потрібен час.

"Наскільки мені відомо, Белінгкет не збирається досліджувати політичні проблеми української влади та інших країн, які брали участь у спецоперації. Вивчаються факти, що підлягають публічній експертизі і перевірці з відкритих джерел і баз даних, до яких можна знайти доступ. Ніякі політичні впливи на Белінгкет і спроби змінити зміст фільму не спрацюють, там буде сказано правду", - вважає Бутусов.

Журналіст нагадав, що глава ОП Андрій Єрмак та інші представники влади кілька місяців публічно заявляли, що ніякої спецоперації нібито не було.

"Фільм стане моральним ударом для влади. Суспільство побачить, що спецоперація була, і вона могла завершитися успіхом. Цей фільм дійсно стане важливою доказовою базою у справі про державну зраду в керівництві країни. Так що прийде час, і всі керівники, які на камери говорять про захист країни, а насправді злили ворогові інформацію про захоплення 28 терористів, ще відповідатимуть перед судом з допомогою розслідування Белінгкет", - підсумував Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...