Будете сміятися: за мене взялося НАБУ. Детектив Грушанський, який під час війни замість того, щоб піти на фронт... купував квартири в Києві, - Тетяна Чорновол

"Будете сміятися: за мене, фронтовика, взялося НАБУ. Такий собі детектив Андрій Грушанський, здоровий мужик, який під час війни замість того, щоб піти на фронт...купував квартири в Києві, клепає проти мене справу. Воно мене на допит викликало. Я не відмовилася, я йому сказала хай їде до мене на нуль поговоримо. А йому покажу, до чого довели країну продажні детективи, що виконують політичні замовлення", - пише екснардеп та військова-доброволець Тетяна Чорновол на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А тепер розкажу вам про суть справи.

В 2014 році "Роснефть" закупила послуги української юридичної фірми "Арцінгер" для того, щоб повернути в її власність нафтопродукти арештовані після Майдану. "Арцінгер" виграв всі суди...Як так? А тому що працівники "Арцінгера" були інтегровані у владу, як ...антикорупціонери. Це і Касько, який був першим заступником генпрокурора, і Шкляр заступник міністра юстиції, а громадянську підтримку організовував працівник Арцінгера і за сумісництвом керівник Трансперенсі інтернешнл України Тімур Бондарєв. Ця інформація з доказами. Їх я оприлюднювала, ще в 2014 році. Ці докази я знайшла у відкритих джерелах. Є офіційні документи на сайті Роснефті про перемогу в закупівлях Арцінгера і рішення Печерського суду віддати паливо Роснефті.

Я одна з тих, хто не дав виконати це рішення суду - повернути паливо рашці. Ось це і є мій кримінал. Паливо, до речі, було поставлено в ЗСУ.

Але українські захисники "Роснефті" так просто не здалися. Порушували справи, обливали мене брудом, брехали в ЗМІ. А тепер їх дітище НАБУ ці старі справи 2014 року реанімінувало.

Чому зараз? Справа не в мені. За мене взялися, бо це тиск на моїх друзів, які мали нахабство вимагати від НАБУ розслідувати мега корупцію, яка відбувається в царині закупівлі боєприпасів для армії. Про її розмах можете почитати в статті Тетяни Ніколаєнко. Щоб ви розуміли у нас ціле НАБУ і два роки їм сцикотно взятися за розслідування найбільш страшної для країни корупції, яка обмежує кількість боєприпасів на фронті. Сцикотно? Чи зрадники?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...