
Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
Нелегітимний президент країни-агресора РФ Володимир Путін не піде на компроміс щодо трьох важливих для нього питань у переговорах про припинення війни проти України. Про це 2 грудня проінформував NBC News із посиланням на анонімного російського чиновни...
Президент Дональд Трамп, найімовірніше, ненадовго заснув просто під час засідання уряду США 2 грудня в Білому домі. Про це повідомляє телеканал CNN, передають Патріоти України. «Держсекретар Марко Рубіо був останнім, хто виступив із промовою, коли член...