
Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
Реалізація в Україні так званого корейського сценарію, про який раніше говорив президент Володимир Зеленський, є одним з найвірогідніших, проте його втілення напряму залежить від зміни політичної ситуації в Росії. Відомий історик і публіцист Ярослав Гр...
Православне свято 24 жовтня за новим церковним календарем (6 листопада за старим) - день пам'яті мученика Арефи і з ним 4299 мучеників, а також ікони Божої Матері "Всіх скорботних Радість", нагадують Патріоти України. День пам'яті апостола від 70-ти Пи...