Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
Глава визнаної у світі злочинною організацією російської приватної військової компанії (ПВК) "Вагнер" Євген Пригожин міг не загинути під час авіакатастрофи у РФ. Це випливає з поста в Telegram-каналі "Вертикаль", який опублікували 15 червня, передають ...
Нелегітимний президент країни-агресора Росії Володимир Путін заявив, що у свої 72 роки читає без окулярів. Запис опублікував 15 червня в Telegram російський пропагандист Павло Зарубін, передають Патріоти України. У розмові з відомим російським офтальмо...