
Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
У Росії масово штрафують кубинських військових і їхніх родичів за порушення правил перебування, навіть якщо вони воювали проти України або приїхали ховати загиблих. Про це пише російське пропагандистське видання "Верстка", передають Патріоти України. З...
У відредагованій пропозиції "мирного плану" США прибрали слова про "обмеження" чисельності Збройних сил України на рівні 600 тис. особового складу, які містив попередній документ із 28 пунктів. Про це 25 листопада написало "РБК-Україна" з посиланням на...