Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Роман Нєдов і Валентин Шмітько не декларували елітної нерухомості, виводили кошти за кордон і допомогли ухилянтам уникнути мобілізації. Про це йдеться в розслідуванні Informator.ua, передають...
Попри найсуворішу секретність з боку Києва, президент США Дональд Трамп вирішив першим публічно заявити про масштабний обмін полоненими між Україною та Росією. При цьому на момент публікації цієї заяви обмін ще навіть не почався, отже сотні людей були ...