Будьте обережні, або Ковбаса з "сюрпризом": Українцям розповіли про небезпечні добавки

Лікар відповів на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші.

Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.

"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.

Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

З архіву ПУ. Незручні факти про Брестську фортецю, які приховує пропаганда, - Максим Мирович (фото)

понеділок, 21 червень 2021, 23:30

Один з фактів: в Бресті був проведений спільний парад РККІ і Вермахту в честь створення кордону між новими світовими імперіями - нацистською Німеччиною і СРСР, які почали ділити між собою Європу. "Каждый год с завидным постоянством наблюдаю, как к 9 ма...

З архіву ПУ. "22 июня 1941 года не было никакого коварного нападения", - письменник

понеділок, 21 червень 2021, 23:05

22 червня 1941 року - день, коли Друга світова війна прийшла до нас в будинок. Про це у своєму блозі пише письменник і журналіст Ян Валетов, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:. "22 июня. Два года пылает Европа. Два года, как Гитлер поб...