Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
"Трамп не може закінчити війну, але він може на неї сильно вплинути різними методами і способами. І те, як він своїми заявами, наче каток, ішов – усе вказувало на те, що так, 2025 року війна може закінчитися", - розповіла журналістка Олена Курбанова у ...
Президент США Дональд Трамп під час візиту до Британії кілька разів поплескав по спині короля Чарльза ІІІ. Згідно з королівським етикетом, фізичні контакти вважаються порушенням та є формою неповаги, зазначають Патріоти України. Один із випадків стався...