Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...
У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...