
Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
В Бєлгородській області Росії виникли масштабні пожежі після ударів по енергооб'єктах. Зокрема, в селі Драгунське сталось загоряння в районі електропідстанції Фрунзенська, інформують Патріоти України. «В Бєлгородській народній республіці Сили оборони п...
Амбасадорка США в Греції, колишня ведуча Fox News Кімберлі Гілфойл зʼявилася на офіційному прийомі в Афінах з нагоди Дня подяки у «голій сукні». Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України. Захід, організований американо-грецькою торговою ...