Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
1. Основу угруповання військ противника, яке діє на даному напрямку (УВ "Центр") складають війська (сили) двох загальновійськових армій (ЗВА) – 2-ї та 41-ї ЗВА, посилених частинами та з'єднаннями зі складу 51-ї ЗВА, зокрема:. - 2-га ЗВА діє у складі 27...
Українська актриса Олена Кравець в історіях на своїй сторінці в Instagram прокоментувала посилання, де лікар Тарас Жиравецький опублікував нібито слова Папи Римського Франциска. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на дописи у мережі. Крав...