Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
Часто говорять, що путін і його поплічники косплеять іншого московського людожера — сталіна. Однак з 2014 не бракує доказів, що у діях путіна проглядають паралелі з гітлером. А сучасний рашизм з інших тоталітарних ідеологій найближче, певне, саме до на...
Сьогодні 16 вересня. . Триває 1301 доба мужньої оборони України проти повномасштабної навали російських окупантів. . Добропільський перформенс РОВ перетворюється в катастрофу для окупантів. . Сили обороні України зачистили Паньківку і продовжують...