
Ковбаса в магазинах часто містить різні добавки, які можуть бути шкідливі для здоров'я. Про це розповів в ефірі телеканалу "Україна 24" завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, професор, доктор технічних наук Василь Пасічний, передають Патріоти України.
"У ковбасах, що містять м'ясо, треба більше контролювати вміст м'яса механічного обвалювання, оскільки дана сировина виходить при додаванні кісток, і в принципі містить не зовсім корисні речовини", - повідомив Пасічний.
Своєю чергою доктор медичних наук, гастроентеролог Вадим Шипулін на запитання, які добавки в ковбасі найстрашніші, відповів: "Різні добавки. Багато зашифровані певними "ешками". Наприклад, зараз у ковбасу досить часто додають глютен. Зараз гастроентерологи кажуть, що приблизно 1 з 300 осіб має непереносність глютену, і безумовно, навіть у невеликій кількості глютен може викликати проблеми з кишківником".
Адміністрація президента США Дональда Трампа фактично дозволила Україні завдавати ударів по російському «тіньовому флоту». Про це повідомляє видання The Atlantic з посиланням на американських і українських чиновників, передають Патріоти України. Зазнач...
"Чому метушиться Трамп? Дає вказівки Віткоффу, Кушнеру, Рубіо вибудовувати з нами певну тактику. Він нервує тому, що кожного разу, коли відбуваються діалоги між Москвою й Вашингтоном, для нього є пряники. Останній, про який зараз чомусь мовчать, – це т...