Будьте обережні! В Україні з'явився новий "розвод" по телефону, пов'язаний з коронавірусом

Аферисти дзвонять потенційній жертві і повідомляють, що її родич потрапив до лікарні з коронавірусом.

В Україні активізувалися шахраї, які обманюють людей, користуючись ситуацією з пандемією коронавіруса, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

З'ясувалося, що під час карантину аферисти телефонують людям, представляються лікарями і повідомляють, що їх родич потрапив в медустанову з COVID-19. Жертві пропонують перевести гроші, щоб оплатити медикаменти для лікування коронавіруса. При цьому людину кваплять, не дають подумати, кажуть, що охочих придбати ліки без того багато.

Після отримання необхідної суми шахраї безслідно зникають.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...