Будьте уважні! Оприлюднено рейтинг найпростіших для злому паролів

Для їх злому хакерам може знадобитися від секунди до трьох годин.

Сервіс NordPass, який допомагає користувачам зберігати паролі для різних програм на Windows, MacOS, iOS та Android, представив рейтинг найбільш ненадійних паролів 2020 року. Судячи з усього, людство вже переселиться жити на Марс, а пароль "123456" залишатиметься найбільш ходовим, передають Патріоти України.

Згідно з інформацією на сайті компанії, першу сходинку в рейтингу займає саме пароль "123456" - ним у 2020 році користувалися понад 2 мільйони клієнтів сервісу. Друге та третє місце дісталося паролям "123456789" (961 тисяча користувачів) та "picture1" (371 тисяча).

До десятки найненадійніших паролів увійшли доволі передбачувані варіанти "111111", "password" та "senha" (слово "пароль" англійською та португальською мовами). Як зазначає джерело, для злому такого пароля хакерам може знадобитися від секунди до трьох годин.

Для більш надійного захисту клієнти сервісу використовували паролі, пов'язані з улюбленими персонажами ( "superman", "batman"), їжею ( "chocolate", "pepper", "cookie"), спортом, технологіями і так далі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...